2012.12.23.
02:22

Írta: zoomface

fltweb_1356226142.jpg_500x625

Szólj hozzá!

2012.12.23.
02:13

Írta: zoomface

Triathlon Scotland - a szovetseg

A skot triatlon szovetseg weboldalan viszonylag keves tortenelmi attekintest talalunk - ennek jo oka van. A szovetseget az elmult 10 evben egyetlen ember vitte hobbi szinten, aki mellesleg egy konyvelo volt - a klubbok biztositottak a szervezesi hatteret. Ez azota megvaltozott es Triathlon Scotland lett a legfontosabb koto ero mint a tiratlon mind ugy altalaban a multisport versenyek teren.

Azok szamara akiknek az angol weboldal kihivast jelentene - ha barmi kerdes felmerulne az oldallal kapcsolatban - azt a commentekben jelezzetek.

Ahoz, hogy benevezz vagy elindulj egy skot triatlon versenyen nem kell feltetlenul szovetsegi tagnak lenned - barki elindulhat az osszes versenyen amit ok biztositanak. A szovetseg szivesen latja a kulfoldi versenyzoket - a volt gyarmati orszagok rendszeres partnerei a helyi sporteletnek es mindenki nagyon orul ha mas, EU orszagok vagy kulfoldi versenyzok neveznek. Szamits arra, hogy sokan megkerdezik majd, hogy honnan jottel ha akcentusod van.

A 2013-as verseny naptar jelenleg kizarolag PDF formatumban toltheto le sajnos de ennek athidalasan mar dolgoznak. A PDF meg szamomra is atlathatatlan es sok, kimondhatatlan helyisegnevet tartalmaz de ezt athidaljuk - erre szuletett meg a blog. Be fogunk szamolni minden fontos esemenyrol jo elore, szoval tudjatok, hogy hol keressetek a terkepen.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uk úszás skócia életmód bringa futás triatlon skocia triathlon

2012.12.23.
01:27

Írta: zoomface

Udvozlok mindenkit a BLOG.HU tematikus triatlon blogjan

A blog abban segit, hogy a magyar tiratlon versenyzoknek legyen lehetosége megismerni a skót triatlon rendszerét. Hogyan kell versenyeket keresni? Milyen versenyre jelentkezzek, és mi az amit jobb ha inkabb kihagyok? Hol találok szállast, edzopartnert, lehet-e kutyat vinni? Remélem mindenki megtalálja a választ a kérdeseire a blogban. 

Rolam: 2005-ota élek életvitelszerüen Skóciaban - Edinburgh-ban, jelenleg chip alapú idōméréssel foglalkozom és versenyszervezéssel. 2012-ben 87 versenyen voltam idōt mérni és még tobb versenyen nézōkent. Tobb állando versenyūnk van - a klubb 50 eves multra tekint vissza és ezen rengeteg tapasztalattal, evente 2-3  orszagos kupa verseny rendezését bonyolitjuk.

2013-ban 3 versenyt terveztem be személyesen - ezekrōl késōbb beszelek. Az idényt mindenképpen egy sprint távval kezdem és remélhetöleg szeptemberre elég önbizalmam marad még egy fél Iron Man távhoz.

Vágjunk bele. Senki sem szereti a tökölest.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uk úszás skócia életmód bringa futás triatlon skocia triathlon