2012.12.23.
01:27

Írta: zoomface

Udvozlok mindenkit a BLOG.HU tematikus triatlon blogjan

A blog abban segit, hogy a magyar tiratlon versenyzoknek legyen lehetosége megismerni a skót triatlon rendszerét. Hogyan kell versenyeket keresni? Milyen versenyre jelentkezzek, és mi az amit jobb ha inkabb kihagyok? Hol találok szállast, edzopartnert, lehet-e kutyat vinni? Remélem mindenki megtalálja a választ a kérdeseire a blogban. 

Rolam: 2005-ota élek életvitelszerüen Skóciaban - Edinburgh-ban, jelenleg chip alapú idōméréssel foglalkozom és versenyszervezéssel. 2012-ben 87 versenyen voltam idōt mérni és még tobb versenyen nézōkent. Tobb állando versenyūnk van - a klubb 50 eves multra tekint vissza és ezen rengeteg tapasztalattal, evente 2-3  orszagos kupa verseny rendezését bonyolitjuk.

2013-ban 3 versenyt terveztem be személyesen - ezekrōl késōbb beszelek. Az idényt mindenképpen egy sprint távval kezdem és remélhetöleg szeptemberre elég önbizalmam marad még egy fél Iron Man távhoz.

Vágjunk bele. Senki sem szereti a tökölest.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uk úszás skócia életmód bringa futás triatlon skocia triathlon

A bejegyzés trackback címe:

https://celticspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr284978207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása